• Geri dön

  • 213 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


Yaz sezonu için hazırlanan bu koleksiyonda düşük bel, bol paça ve geniş-fit tasarımlar öne çıkıyor.

Global moda markası DeFacto, yaz sezonuna özel tasarladığı yeni Jean Koleksiyonu ile sezona çarpıcı bir giriş yapıyor. Koleksiyon 90’lar ve 2000’ler jean trendlerinin izlerini taşıyor. Düşük bel pantolonlar jean gömlek ve ceketlerle şık ve özgün bir hareket yakalarken, tüm parçalardaki cep ve fermuar detayları sıra dışı bir görünüm isteyenleri kendine aşık ediyor. Jean şortlar koleksiyonun keyifli parçaları arasında yer alıyor ve basic T-shirt’lerle birlikte hem şıklığı hem konforu bir arada sunuyor.

Koleksiyonda yer alan bol paça ve geniş-fit tasarımlar ise geçmişin en keyifli modellerini bugüne taşıyor. DeFacto Jean Koleksiyonu moda severleri en sevdikleri jean modellerin yeni bir yorumuyla buluşturuyor.

DeFacto Jean Koleksiyonu, kadınlar için 250 farklı opsiyonla herkesin kendi özgün modelini keşfedebileceği bir zenginliğe sahip. Erkeklerin jean modasında ise balon fit modeller öne çıkıyor.

Sokak modasının da vazgeçilmez parçası olan jean tasarımlarında DeFacto yaza özel açık renklere odaklanıyor, denimde yoğunlukla tercih edilen indigo yerine ‘bleach’ tonlar kullanılıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL